Regiseer jouw eigen droom

Klein denken.

Op dit moment lijkt er een verlamming te zijn in de energiestroom. Iedereen is bezig om te beschermen wat ze hebben en te voorkomen dat ze iets verliezen wat ze later heel misschien nodig hebben. Opvallend is dat door het patroon van het uitgeven van geld. Mensen houden hun beurs dicht en sparen het geld voor slechtere tijden. Ze lijken niet meer te dromen en denken dat ze zichzelf beschermen door klein en in beperkingen te denken. Dit veroorzaakt verlamming in de energie en het gebrek aan plezier in de dingen van de dag. Toch geeft dromen een mooie energie.

Groot denken

Mensen die durven te dromen, hebben vaak veel meer plezier ook al komt de droom niet uit.  De lol zorgt voor een lach en deze lach zorgt voor pret-hormonen. het is bewezen dat deze lach voor de hersenen een signaal geven om deze hormonen aan te maken. Dit wordt “Facial feedback” genoemd. Die goede energie trekt vaak andere goede energie aan.

Regiseer jouw leven

Op dit moment zie ik dat er ook mensen zijn die de kracht hebben om hun droom werkelijkheid te laten worden. Als de focus maar sterk genoeg is, zijn mensen tot erg veel in staat. Hun gedrag wordt erop afgestemd en het resultaat komt steeds dichter bij. Juist dat gedrag is belangrijk om weer te ontwikkelen waardoor mensen zelfvertrouwen krijgen. Er zijn ook steeds meer hulpmiddelen op internet die mensen aan het werk zetten om de regie weer terug te pakken. Mensen kunnen werken aan bijvoorbeeld passief inkomen. Een manier van werken die te maken heeft met de kunst van enthousiast eigen ervaringen te delen met anderen. Je dupliceert zo energie en dat kan uitpakken in de vorm  van zelfs het genereren van geld.

Geld is vies

Een overtuiging die bij veel mensen speelt. Geld is de energie die je kunt gebruiken om te werken aan jouw dromen. Je hebt een doel om andere mensen te helpen en financiele vrijheid geeft je alle ruimte om aan deze droom te werken. Niet meer hoeven denken aan verdienen van geld maar de focus kunnen zetten op jouw passie voor en met anderen. Steeds meer mogelijkheden ontstaan om passief inkomen te vergaren. Voorbeelden hiervan zijn BannersBroker en een nieuw platform wordt Bonofa (Cube 7). Bedrijven die met het principe van marketing werken en die door jong en oud kunnen worden gedaan. Met jouw inspanning kun je goed voor jezelf zorgen en daardoor ook voor anderen. Is dat geen mooie grote droom? Geld is dus schone energie als je er het goede mee doet. Energie moet stromen en dat heb je voor een heel groot deel zelf in de hand.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s