Verandering van missie.

Mission possible.

De wereld om mij heen is veranderd. Langzamerhand en sluipend zie ik allerlei maatregelen vanuit de politiek met beperking van financiele zekerheden. Ik hoor van effecten waar mensen helemaal niet bij stil staan. Er zijn steeds minder manuren nodig voor teveel arbeidskrachten waardoor massaontslagen.  Al deze signalen zetten mij aan het denken. Hoe krijgt Nederland en de individuele inwoner zijn financiën op orde als er alleen maar wordt gewacht totdat een ander wat doet? Veel mensen pakken geen eigen verantwoordelijkheid terwijl dat het enigste is wat werkelijk helpend is.

Geld verdampt.

Wist u dat de inflatie nu ongeveer 3 % is. De belasting over uw spaarcentjes is 1,5%. Sparen kost geld bij de bank en de rente is minder dan het belastingpercentage. Dat betekent dat het geld elk jaar zo`n  3 tot 4 % indampt en dus minder waard wordt.

Sociale zekerheid.

Wat vind je van het idee dat de AOW bij de grote vergrijzing van de grote groep naoorlogse babyboomers door steeds minder jongeren kan worden opgebracht? Hoe klinkt het dat pensioenen onder druk staan? Hoeveel mensen denken dat de politiek hiervoor wel een oplossing zal vinden? Opvallend is dat veel Nederlanders zelf geen verantwoordelijkheid nemen en het lef hebben om zelf de regie in handen te nemen. Op het moment dat iemand met een goed idee komt, gaat Nederland met de hakken in het zand en komt de starheid tevoorschijn vanuit een schijnveiligheid. Ideeën die in andere landen worden gebruikt, worden hier afgespiegeld als ongelofelijk dus niet waar of als spel. De veiligheid van mensen zit dus in het behoud van onveiligheid. Veel mensen beseffen niet dat dit een constante druk geeft en dat ze wennen aan de last die erbij hoort.

Teameffort

In plaats van het regiseren van het leven door politieke beslissingen is er echt wel iets te doen aan de financiele omstandigheden. Daar zijn oplossingen voor die veel mensen met lef al succesvol doen. Het betekent dat je de durf hebt om iets nieuw te beginnen en leert omgaan met voor- en tegenslagen. Er zijn middelen die je echt een eigen regie kunnen geven en waardoor er meer kans is op meer financiele vrijheid. Een belangrijke voorwaarde is dat je jezelf wilt helpen en daarna de ander die ervoor open staat. Geef het goede aan elkaar door en laat steeds meer mensen hiervan profiteren. Hoe mooi is het om iets weg te kunnen geven waarmee je ook een ander blij maakt.

Missie

Mijn missie voor 2014 is om de lichamelijke en financiele gezondheid van mensen te verhogen, in actie te komen en daardoor een andere inkomensstroom te genereren waardoor er een mentale vrijheid ontstaat. Ik deel heel graag het idee hierover met anderen en help om voor iedereen die vrijheid te genereren.  Ik bied je een kans aan en jij besluit die kans te pakken. Ik zoek enkele sterke persoonlijkheden met een open mind die weten dat je door delen kunt vermenigvuldigen. Keuzevrijheid is hieron leidend.

Ben je nieuwsgierig en heb je lef, dan neem je contact met me op. Ja zeggen kan altijd.

Jeroen Hensen

0616459872

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s